Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Aktuelt

Hver dag i december åbner en ny låge i sognets julekalender.[mere]


I halvandet år har Sct. Nicolai Kirke midt i Vejle været lukket. Efter en meget omfattende renovering og ombygning er kirken igen åben. Lørdag den 14. december indbyder kirken til Åbent Hus, hvor alle er meget velkomne til at...[mere]


Søndag den 8. december genåbner Sct. Nicolai Kirke i Vejle efter halvandets års omfattende ombygning og restaurering. Det sker ved en festgudstjeneste med biskop Marianne Christiansen i spidsen. [mere]


Zenobia Torsdag den 19. december kl. 19.30[mere]


Søndag den 15. december kl. 16.00[mere]


Julegudstjenesterne i Sct. Nicolai Sogn ligger i således[mere]


Igen i år har vi lejet det transportable klokkespil og organist Erik Kure vil sætte sig til at spille på det lørdag den 21. december kl. 14.00 og 16.00. Der bliver lejlighed til at synge med på julesange og - salmer.


Viser 1 til 7 af 12

Side 1

Side 2

Næste

Genåbning af Sct. Nicolai Kirke

Aktiviteter

Sct. Nicolai Sogn tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra babysalmesang til kirkekaffe, sogneaftener og koncerter. 
Vi glæder os til at se dig i kirken!

 

 

Velkommen

Sct. Nicolai Sogn ligger fra Kirketorvet i Vejle Midtby til Løget by, den sydligste del af Vejle. Så geografisk er sognet meget stort med tre forskellige kirker Sct. Nicolai Kirke, Søndermarkskirken og Løget Kirke.

Som kirke tilstræber vi at være en vedkommende og nærværende kirke som udbyder gudstjenester og tilbud til alle aldre. Vi vil gerne være DIN kirke! Derfor er du altid velkommen til at kigge indenfor. Der er kaffe på kanden og mulighed for at få en snak med en af kirkens ansatte eller frivillige.