Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Folder med foredrag og cafémøder 2. halvår 2019

Du kan downloade folderen i PDF

Hvert forår og efterår holder vi tre café-møder og tre foredrag så vidt mulig med samme emnekreds men præsenteret via forskellige foredragsholdere. Café-møder og foredrag offentliggør vi i sognets krkekalender, på opslag og infoskærme samt her.
Foredragene kan være placeret i sognegården i Løget, i Søndermarkshuset eller i Sct. Nicolai Kirke. Foredragene er sædvanligvis gratis, mens det koster kr. 25. for kaffe/the med brød. Foredragene er placeret på aftener.

Café-møder i Sct. Nicolai Kirke består af et kortere foredrag. Desuden får vi kaffe/the og rundstykker og en sang fra højskolesangbogen. Foredrag plus kaffe/the og rundstykker koster kr. 25. Café-møderne ligger på tirsdage kl. 10.

NB! Der er en ændring i programmet for cafémøder, da Erik Dahl-Rasmussen desværre har måttet sende afbud. Vi fastholder tidspunkt og emne. Det betyder, at vi mødes i kirken tirsdag 25. februar kl. 10.00 til kaffe og rundstykker og højskolesang. Kl. 10.30 kommer arkitekt Camilla Jørgensen og Smart City koordinator Jette Vindum, Vejle Kommune. De tager os med til den nye udstilling ”Fremtidens Vejle” i Bylaboratoriet/Økolariet. Her hører vi om den nyeste byudvikling, visioner, planer og projekter i Vejle. Vi går også på opdagelse i den digitale bymodel, hvor nye projekter kan blive testet, inden de føres ud i livet.