Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Kirkeværkstedet

Alle er velkomne Er du interesseret i håndarbejde af forskellig slags?    

Vil du gerne være med i et hyggeligt samvær med andre?    

Så er du meget velkommen i Kirkeværkstedet – et samlingssted i Vejle Midtby.    

Vi samles om at strikke, sy og hækle babyudstyr og tæpper til fattige mødre i Rumænien.  

Vi slapper af med en god snak og synger ind imellem et par sange.  

Der serveres kaffe/the og brød

Alt hvad der bliver lavet i Kirkeværkstedet bliver pakket i det vi kalder familiepakker, hvor der er et tæppe og diverse tøj, bluser, underbukser, bukser, strømper, hue m.m. til en familie der lige har fået et barn.

Flere gange om året pakker Kirkeværkstedet disse pakker og de bliver kørt til et lager i nærheden af Fredericia, hvor når der er nok samlet sammen til at fylde en eller flere lasbiler bliver det kørt til Rumænien og fordelt til de forskellige steder som modtager hjælpen. Familiepakkerne fra Kirkeværkstedet ender ved et fødselshospital i Rumænien. Kirkeværkstedet har pr. maj 16 sendt 2948 pakker afsted.

Dette hjælpearbejde foregår i samarbejde med foreningen Donation Denmark-Romania

Man har helt selv indflydelse på hvad der bliver lavet til babyerne i Rumænien, dog er der rig mulighed for at få inspiration i Kirkeværkstedet både fra de andre deltagere men også i vore mapper med opskrifter

Vi har også garn til at starte op på og du vil kunne få mere garn.

Alle kirkeværkstedets materialer er noget der bliver doneret, det kan være fra en der har noget garn de ikke bruger eller et dødsbo eller noget helt tredje. Hvert år i december afholder Kirkeværkstedet et lille banko spil hvor pengene bliver brugt til at indkøbe materialer.

Der er altid en rigtig god stemning og de fremmødte udviser et stort engagement og medleven i arbejdet med at lave ting til Rumænien.

Tid:

Torsdage i de ulige uger

kl. 13.30 - 15.30

Hvor:

Sct. Maria

Blegbanken 3A

7100 Vejle

Kontakt:

Kirke- og kulturmedarbejder

Merete Buhl

23 69 52 51

sctnicolaisogn@gmail.com

Vi modtager gerne garn og brugt børnetøj

Skulle du have noget garn til at ligge som du alligevel ikke får brugt eller kender en som ikke længere nørkler med sin hænder så modtager vi meget gerne dette.

Det samme gælder hvis du har noget brugt børnetøj fra småbørn dette kan vi sagtens bruge til at krydder familiepakkerne endnu mere op.

Garn og tøj kan afleveres i de ulige uger på Sct. Maria, Blegbanken 3A i Kirkeværkstedets åbningstid

eller efter aftale med Erna Nygaard 75 82 39 72