Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kan du godt lide at arbejde med blomster og rode rundt i jorden?

Så er du nok den vi gerne vil have fat i. For vi vil have lavet nogle Kirkehaver.

Sognet arbejder lige nu med projekt Kirkehaver som går ud på at lave nogle små havelodder rundt omkring på Søndre Kirkegård. Havelodder som både skal være med til at give liv på kirkegården, tilføre noget smukt at se på, bidrag med blomster til pyntning i kirken og skabe socialt samvær for en gruppe mennesker.

Tanken bag er at der på kirkengården udstikkes nogle små kirkehaver/havelodder som skal beplantes og vedligeholdes. Kirkehavegruppen mødes en dag om ugen, hvor man ordner haverne og får en god snak med de andre. Og hvis man har lyst må man meget gerne komme andre dage også.

Vi har redskaberne og materialer.

Her i sensommer/efterår vil projektet gå i gang med noget af det praktiske arbejde omkring forberedelse til næste års haver og selv planlægning af haverne.

Nu er vi så langt at vi skal have samlet nogle personer som har lyst til at rode rundt i jorden, så, plante og ikke mindst vil være med til at komme med ideer til hvad der skal være i haverne.

Der er allerede nogle mænd der i deres tidligere arbejdsliv har arbejdet som gartnere som har meldt sig til at være tovtrækkere i projektet.

Har du lyst til at være med så må du meget gerne ringe og melde dig til kirke- og kulturmedarbejder Merete Buhl 23 69 52 51.

Del dette: