Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Praktikant fra Pastoralseminariet

Her i efteråret 2019 har vi praktikant fra Pastoraleseminariet. Man vil kunne møde hende i forskellige sammenhænge og vi håber alle vil tage godt imod hende. Her følger en kort præsentation af hende.


Mit navn er Randi Dalsgaard Henriksen. Jeg er 53 år gammel og bor sammen med min mand og vores mindste barn på 15 år i Hatting ved Horsens. Vores fire andre børn på henholdsvis 28, 27, 25 og 22 år er alle flyttet hjemmefra. Foruden teologistudiet er jeg uddannet maskinmester ved A. P. Møller. Min uddannelse som maskinmester ligger en del væk fra uddannelsen som teolog, og jeg ville nok ikke selv have tænkt den tanke om at begynde et teologistudie med henblik på at blive præst, hvis det ikke havde været for en god veninde, der pludselig sagde til mig: “Randi, du skal altså være præst”. Jeg er hende i dag meget taknemmelig over, at hun har vist mig denne vej i livet.

Som sejlende maskinmester syntes jeg, det var vanskeligt at have små børn, hvorfor jeg valgte at blive hjemmegående. Medens vores børn var små, var jeg aktiv i vores lokale legestue, hvor jeg også en tid fungerede som legetante. Jeg er desuden gammel spejder, hvorfor det var naturligt, at jeg også blev aktiv ved spejderne i vores lokale KFUM-spejdergruppe. Her har jeg i mange år fungeret som spejderleder og enhedsleder ved især ulveungerne, men jeg har også været spejderleder for juniorerne, troppen og seniorspejderne. Jeg er stadig aktiv spejderleder og har i dag vores ulveunger sammen med to af mine døtre.

De sidste 6 år har jeg læst teologi ved Aarhus Universitet og blev færdig med studiet i sommers. Jeg går nu på Pastoralseminariet i Århus, hvorunder hører et praktikforløb på i alt 5 uger. Jeg er meget glad for, at I har mulighed for at tage imod mig i dette praktikforløb, og jeg glæder mig til at begynde hos jer. Min praktik kommer til at foregå i ugerne 36-37 samt ugerne 46-48. Jeg håber at komme til at møde mange af jer og glæder mig til at lære jer at kende.

Del dette: