Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Sct. Nicolai Sogns aktiviteter og gudstjenester i lyset af myndighedernes seneste restriktioner

Det er gældende indtil videre.

Sognet følger myndighedernes anvisninger, og det bærer de følgende beslutninger præg af:

De planlagte gudstjenester og kirkelige handlinger, dvs. dåb, bryllup og bisættelse/begravelse gennemføres som planlagt, men af højst 30 minutters varighed. Der er ingen fællessang.
Der er kun nadvergang ved udvalgte gudstjenester. Hver torsdag kl. 17.00 er der nadvergudstjeneste i Sct. Nicolai Kirke. Det annonceres på hjemmesiden og facebook, samt ved opslag, når der er nadvergang i Søndermarkskirken og Løget Kirke.

Den månedlige ”Morgensang” i Søndermarkskirken og ”Stillestund” i Løget Kirke gennemføres efter de samme principper.

Konfirmandforberedelse aflyses eller foregår virtuelt, som den enkelte præst vælger det.

ALLE øvrige arrangementer og aktiviteter AFLYSES foreløbig indtil påske!

Medarbejderne arbejder så vidt mulig hjemme, dog skal planlagte gudstjenester og kirkelige handlinger forberedes og gennemføres, ligesom der stadig skal foregå omhyggelig rengøring og afspritning.
Kordegnekontoret vil være bemandet, men lukket for personligt fremmøde.

Eventuelle møder foregår virtuelt eller som telefonmøder.
Januars planlagte menighedsrådsmøde aflyses.

Sct. Nicolai Kirke, der er vejkirke, vil ekstraordinært være åben alle dage kl. 9-17, hvor alle er velkomne. Bemærk forsamlingsforbuddets grænse ved fem personer gælder ved besøg i kirken undtagen ved gudstjenester og kirkelige handlinger.

Vær opmærksom på, at afstanden på mindst to meter holdes i kirken og ved ankomst og afslutning, og at det er et krav, at alle bærer mundbind eller anerkendt visir ind og ud af kirken!
Ved alle gudstjenester og kirkelige handlinger vil der være lister fremlagt, som deltagerne bedes skrive deres telefonnummer på inden de spritter hænderne, så vi har mulighed for at hjælpe med smitteopsporing, hvis det måtte blive nødvendigt.

Det er vigtigt, at vi alle bidrager bedst mulig til, at kirkerne er trygge steder at opsøge under svære forhold. Der er brug for kirken!

Vi passer på hinanden!


Sct. Nicolai Sogns corona-taskforce, den 7. januar 2021

Del dette: