Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Du kan støtte sognets indsamling til ny alterkunst

Anders Kirkegaard har på opfordring af Sct. Nicolai Sogns menighedsrad udført udkast til en ny altertavle, der ikke blot udgør en gennemtænkt og velovervejet teologisk og kunstnerisk enhed, men som ogsåer sammentænkt med kirkerummet og dets brug i det nutidige Vejle.

Det er et meget omfattende kunstnerisk projekt med talrige modelopstillinger, skitser, materialeovervejelser og afprøvning. Der er tale om et kunstværk i meget stort format, som er særdeles krævende for kunstneren. Der indgår i alterkunstprojektet samarbejde med og underleverancer fra specialister. Et sådan projekt tager lang tid og kræver en ihærdighed og eftertænksomhed af sin udøver.

Prisen på det færdige alterkunstværk opsat og på plads forventer vi beløber sig til 2 millioner kroner. Der er i det store ombygningsarbejde med renoveringen af Sct. Nicolai Kirkes indre ikke afsat midler til ny alterkunst. det betyder, at sognet skal søge andre finansieringskilder end stiftet.

Nyd en dejlig rødvin og støt alterkunsten

I samarbejde med Vinoble kan vi tilbyde køb af en dejlig australsk rødvin på shiraz-druen. Det er en årgang 2015 og dens alkoholprocent er på 15.

Rødvinen koster pr. flaske kr. 120 - 6 flasker for kr. 600.

Kirkeværge Lars Mortensen sælger vinen fra Søndermarkshuset, Søndermarksvej 84, 7100 Vejle hver onsdag kl. 16-17 og hver søndag kl. 9-10. Evt. kan der laves særaftale ved at ringe til Lars på tlf. 40 25 26 79 og mail lm@pedersholm.dk

Vinen sælges kun mod kontant betaling eller ved MobilePay 44621.

Vinen sælges desuden i tilknytning til nogle af sognets aktiviteter.

Det er grafisk designer Kathja Egebæk, der har doneret og designet den flotte etiket.

Du kan downloade en folder med beskrivelse af alterkunstprojektet (PDF).

 

 

 

Støt alterkunsten med donation

Vi håber, mange har lyst til at give en større eller mindre donation til erhvervelsen af ny alterkunst til Sct. Nicolai Kirke.

Beløb kan indbetales på konto nr. 3409 12406355 eller med MobilePay: 44621.

Vi siger mange tak for enhver støtte!